Schminken is een van mijn grote hobby's. Met mijn creatieve achtergrond verzin ik de meest uiteenlopende onderwerpen, niets is te gek.

Met mijn schminkkoffer kom ik graag op kinderfeestjes (de jarige krijgt natuurlijk een klein presentje), speciale gelegenheden, festivals, evenementen, scholen, feesten en partijen om de gezichten van jong en oud te versieren en blij te maken. Ook schminkcreaties op de armen behoren tot de mogelijkheden. Ik heb een inkijkboek mee met diverse zelfgemaakte voorbeelden. Verzoekjes vind ik ook een leuke uitdaging.

Ik werk graag met de producten van 'Grimas',  'Party Xplosion', 'Diamond FX' en 'Superstar'. Dit zijn hoogwaardige producten die dierproefvrij zijn, veilig voor de tere (kinder)huid en kleurecht. Daarnaast werk ik met huidveilige glitters en steentjes. Om het schminkwerk een extra speciale dimensie te geven maak ik zelf de Blingjewels die met een huidlijm aangebracht worden. Dit maakt het plaatje helemaal af. Helemaal over de top kan nooit, maak het plaatje compleet met een bijpassende glittertattoo!

Zoek je naast het schminken nog een aanvulling op het kinderfeestje? Boek dan de workshop polymeer oorbellen kleien erbij! 

Weetjes:


Prijslijst


Gezicht

Schminktattoos

Blingjewels