Workshop vaas beschilderen


De workshop duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van het aantal personen. 

Ik ontvang jullie graag in de werkplaats van Creatief Collectief Elst met een kopje thee of koffie en daarbij wat lekkers. Tijdens de workshop beschilder je een vaas van ongeveer 20 cm hoog. Samen gaan we leren hoe je jou unieke ontwerp op je vaasje kunt schilderen en hoe je het bladgoud/-zilver/-rose aanbrengt. 


Aan het eind van de workshop kan het vaasje mee naar huis genomen worden en kun je genieten van jouw eigen handbeschilderde unieke vaas! Jouw eigen eyecatcher! Je vaas zit dan ook mooi strak afgewerkt in de hoogglans lak. 


Lijkt het jou leuk om deze workshop samen met je vrienden, vriendinnen, buren, familie, collega's enz te boeken? Of om cadeau te geven aan iemand? Neem dan contact met mij op, dan kijken we wanneer we dit kunnen inplannen.


Opgeven minimaal 6 personen. 


€50,- per persoon


(Deze workshop is inclusief alle materialen, begeleiding, koffie en thee met iets lekkers. Let op dat je kleding aan trekt die tegen een 'vlekje' kan. )


 


Workshop Polymeer klei oorbellen maken


Leuk ter aanvulling van bijvoorbeeld een vriendinnendag of een kinderfeestje. Ik leer jullie hoe je met polymeerklei de leukste kleurrijkste oorbellen maakt. Stekertjes, hangertjes er is van alles mogelijk. Met mijn spullen kom ik bij je op locatie langs en maken we er een gezellige workshop van. De workshop zal afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers gemiddeld 1,5 uur duren.  Wel is het een vereiste dat er een werkende oven (100 C) aanwezig is. 

Leeftijd deelnemers vanaf 7 jaar. 

Opgeven minimaal 6 personen.

€10,- per persoon


(Deze workshop is inclusief alle materialen, begeleiding en  zakje voor je gemaakte oorbellen)