Nieuwtjes:

21-12-2023

Hoera groot nieuws!

Er gaat een droom van mij uitkomen! Ik ga vanaf januari lesgeven! En wel bij Creatief Collectief Elst. Daar ga ik samen met Rianne ( van Studio Kameleon) Superleuke Kunstlessen geven aan kids van 9 - 16 jaar! Ik zal me storten op het 'platte' werk, de teken en schilder lessen in deze cursusreeks. Bijzondere creatieve duo's staan in deze cursus centraal. Ik heb er onwijs veel zin in! 

Er zijn nog enkele plekjes vrij, dus geef je nog gauw op!


24-10-2023

Uitbreiding in het assortiment!

   
Vanaf heden zal ik naast het schminken, portretteren en schilderen nu ook handbeschilderde vazen tot de mogelijkheden hebben. 

Op de nieuwe pagina 'Vazen' kun je meer informatie en foto's vinden.

21-8-2023

Op 20 augustus was het weer zover. Deelname nummer 2 voor The Colorfield Performance 2023 in Elst! Wat was het weer een feestje! Wel 700 bezoekers kwamen op deze dag. Het wel erg mooie weer zorgde er voor dat iedere kunstenaar even extra moest aanpoten want de verf droog vliegensvlug op. Een leuke uitdaging! Met wat extra spuitflessen water kreeg ik gelukkig toch voor elkaar.  Mijn 2e  deelnamestuk 'Lights of color', weer een kleurrijk beeld van het noorderlicht, is te koop via Dirk Hakze. Ik heb weer ontzettend genoten, weer veel geleerd en een hoop mensen leren kennen.  

13-8-2023

Op zaterdag 12 augustus 2023 heb ik deelgenomen aan The Colorfield Performance te Elst. Een wereldwijd bekend land-art kunstproject onder leiding van monumentaal beeldend Kunstenaar Dirk Hakze. 500 panelen allemaal beschilderd door bekende en minder bekende kunstenaars. Elk kunstwerk staat hierbij te koop. Bij mijn eerste deelname heb ik mijn schilderij "Aurora' gemaakt. Mijn eigen interpretatie op het magische mysterieuze Noorderlicht. Deze is al verkocht.

Op zondag 20 augustus 2023 zal ik voor de tweede keer gaan deelnemen. 

Kijk de meest actuele nieuwtjes en bezigheden op mijn social media.